Nieuwe patiënt(en)

Door de grote drukte nemen wij op het moment geen nieuwe patiënten aan. Wel kunnen wij u op een wachtlijst zetten en zodra er plek is zullen wij u hierover inlichten.

 
Het eerste bezoek zal bestaan uit een kennismakingsgesprek met de tandarts en een uitgebreide gebitscontrole. U kunt hierbij uw wensen en eventuele problemen bespreekbaar maken. Indien nodig zullen er röntgenfoto’s gemaakt worden om tot een goede diagnose te komen. Als de conditie van uw gebit is vastgesteld zal er in gezamenlijk overleg een op maat gemaakt behandelplan (eventueel met begroting) worden opgesteld. Zo weet u precies waar u aan toe bent en komt u niet voor verrassingen te staan.
 
Bij binnenkomst in de praktijk wordt u verzocht een gezondheidsvragenlijst in te vullen. Tevens vragen wij u om de verklaring voor het opvragen en overdragen van uw medische gegevens te tekenen.
 
Vergeet niet uw legitimatiebewijs en verzekeringspas mee te nemen.
 
Wilt u patiënt worden bij Tandartspraktijk Lorsheijd dan kunt u het inschrijfformulier op deze pagina invullen. Vervolgens zullen wij contact met u opnemen om uw inschrijving definitief te maken.
 
Wij hopen u binnenkort te mogen verwelkomen!

Inschrijfformulier

M/V
Vergeet uw legitimatie niet mee te nemen naar de eerste afspraak!
Vergeet uw verzekeringspasje niet mee te nemen naar de eerste afspraak!
Naam, geboortedatum, BSN, verzekeraar en polisnummer vermelden.