De praktijk

Tandartspraktijk Lorsheijd bevindt zich midden in het centrum van Den Hoorn. De praktijk is gevestigd in een appartementencomplex op de begane grond, naast de bibliotheek. Door deze centrale locatie is de praktijk makkelijk te bereiken. Voor de deur is voldoende gratis parkeergelegenheid en het centrum van Delft en Rijswijk Buiten liggen op fietsafstand.
 
De praktijk is modern ingericht, voldoet volledig aan de eisen van deze tijd en heeft een huiskamergevoel waar u zich snel op uw gemak voelt. Er wordt veel aandacht besteed aan het creëren van een prettige sfeer in de praktijk. Wij werken met een klein en enthousiast team dat graag de tijd voor u neemt om de zorg en kwaliteit te bieden die u nodig heeft.
 
De praktijk beschikt over een comfortabele wachtkamer, twee behandelkamers, een röntgenkamer en een ‘poetshoek’ waar u voor uw afspraak uw tanden kunt poetsen.

De tandarts

In 2014 is Jorn Lorsheijd afgestudeerd aan het Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam (ACTA). Vrijwel direct daarna is hij gaan werken bij verwijspraktijk TandInZicht in de Bilt. Een specialistische kliniek voor kinderen tot en met 18 jaar. Het omgaan met angstige patiënten, de tijd nemen voor een behandeling en pijnvrij behandelen zijn een aantal voorbeelden van de werkwijze die hij zich daar eigen heeft kunnen maken.
 
In 2015 is hij naar tandartspraktijk Smidt Crans in Zoetermeer overgestapt. Een praktijk voor algemene tandheelkunde waar jong tot oud behandeld wordt. Hier heeft tandarts Lorsheijd ervaring op het gebied van esthetisch- en cosmetische tandheelkunde, het vervaardigen van kroon- en brugwerk en het uitvoeren van wortelkanaalbehandelingen opgedaan.
 
Eind 2017 is tandarts Lorsheijd gestart bij Gaatjesmakers in Den Haag, eveneens een specialistische kliniek voor kinderen tot en met 18 jaar. Met regelmaat worden hier kinderen onder (algehele)narcose behandeld, zodat de kinderen geen traumatische ervaring op doen. Deze vaak uitgebreide behandelingen zijn vanzelfsprekend een uitdaging en bovendien ontzettend leerzaam.
 
Dankzij de ervaringen die hij afgelopen jaren heeft opgedaan en de ontwikkelde ambitie om een eigen tandartspraktijk op te starten is begin 2019 Tandartspraktijk Lorsheijd geopend. Een tandartspraktijk waar het tandartsbezoek, door iedereen, als comfortabel ervaren zal worden.

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlLorsheijd, J. is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering